Partiotoiminta tauolla

posted in: Yleinen | 0

Virallisen ohjeistuksen mukaan ryhmien fyysiset kokoukset ovat toistaiseksi tauolla 15.4. asti Korona-virustilanteen vuoksi. Seuraamme tilannetta ja ohjeistuksia ja tiedotamme lisää. Ryhmänjohtajilta tulee lisätietoa myös mahdollisiin etäkokoontumisiin liittyen.

Viranomaiset ovat suositelleet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi välttämään kokoontumisia ja harrastustoimintaa. Myös Harjusiskojen partioryhmien viikoittaiset tapaamiset perutaan ja retket perutaan/siirretään ainakin 15.4. asti. Ryhmänjohtajilta tulee erikseen tieto, mikäli toimintaa kuitenkin jatketaan tämän ajan sisällä etätoiminnan muodossa.

Harjusiskojen tapahtumia, joihin tämä tilanne vaikuttaa, ovat tämän viikonlopun sudenpenturetki ja 22.3. pidettävä kevätkokous. Sudenpenturetkeä siirretään eteenpäin ja kevätkokouksen pitämistä suunniteltuna ajankohtana harkitaan etäyhteyksiä käyttäen. Molemmista tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Alla vielä Hämeen partiopiirin tiedote asiaan liittyen:
https://hp.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/