Syyskauden aloitustapahtuma 21.8. / Mukaan partioon?

posted in: Yleinen | 0

Harjusiskojen syyskausi alkaa koko lippukunnan yhteisellä aloituskokouksella 21.8. klo 18 Pispalan kirkolla. Oman ryhmän kokoukset alkavat aloituskokouksesta seuraavalla viikolla. Aloituskokouksessa sovitaan ryhmien kokousajat sekä kierretään toiminnallisia rasteja.

Uudet partiolaiset ovat myös tervetulleita aloiuskokoukseen! Uusien ilmoittautuminen tapahtuu Pispalan kirkolla 21.8. klo 17:30 alkaen. Samanaikaisesti toiminnallisen rastiradan kanssa järjestetään vanhempainilta, joka on suunnattu erityisesti uusien partiolaisten vanhemmille. Toki myös muut vanhemmat ovat tervetulleita kuuntelemaan. Jos lapsesi haluaa aloittaa partion, mutta ette pääse osallistumaan aloituskokoukseen, voit olla yhteydessä ohjelmajohtaja Miinaan rosendahl.miina@gmail.com niin etsitään sopiva partioryhmä.

Oletko johtajaikäinen eli 15 tai vanhempi ja olisit kiinnostunut partiosta? Harjusiskoissa ei ole yläikärajaa! Voit tulla yllämainittuun aloitustapahtumaan kuulemaan lisää partion tarjoamista mahdollisuuksista aikuisille tai laittaa sähköpostia pestijohtaja Emmalle emmarvio@gmail.com.