Harjusiskojen sisarilta 19.11.

posted in: Yleinen | 0

Hei kaikki nykyiset ja entiset johtajat

Lämpimästi tervetuloa Harjusiskojen sisariltaan sunnuntaina 19.11.2023. Sisariltaa vietetään Tesoman kirkolla
(Tesomankuja 11) klo 15:00 alkaen.

Sisarilta on perinteinen Harjusiskojen juhlavuoteen kuuluva tapahtuma, joka kokoaa yhteen kaikki lippukunnan nykyiset ja entiset partiojohtajat. Tilaisuudessa muistellaan ja juhlistetaan Harjusiskojen 70-vuotista historiaa, sekä nautitaan hyvistä tarjoiluista yhdessä. Illan aikana on tilaa myös puheiden pitämiselle, hauskoille partiotarinoille sekä muille esityksille. Mikäli haluat pitää jonkin esityksen sisarillassa, kerrothan siitä ilmoittautuessasi.

Toivomme kaikkien osallistujien ilmoittautuvan tapahtumaan 5.11. mennessä, jotta osaamme varata sopivan määrän tarjoiluja. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä: https://urly.fi/3eM8. Mikäli ilmoittautuminen kuitenkin unohtuu, tai osallistumisesi varmistuu vasta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, voit silti saapua paikalle.

Sisariltaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Heli Vuoriseen (040 7388534 tai heli.vuorinen@partio.fi)

Tätä kutsua saa jakaa eteenpäin vanhoille vartiolaisille ja johtajakavereille, sillä vaikka pyrimmekin lähettämään kutsun mahdollisimman monelle, emme välttämättä nykyisten jäsenten voimin tavoita kaikkia sisarillasta kiinnostuneita vanhoja partiolaisia.